Zomervakantie? Zeker weten!

Zomervakantie? Zeker weten!


Bij deze reizen zal je vakantie gewoon doorgaan. Mét of zonder andere gezinnen.

Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

nieuwe reizen in 2021

nieuwe reizen in 2021


Wij zaten niet stil. Nu is het aan jullie!

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Bart Smets ‘Life begins at the end of your comfort zone’ … is een uitspraak die ongetwijfeld ook op mij van toepassing is. Zowel qua keuze van bestemmingen (ruigere bergstreken of andere culturen), manier van reizen (graag actief zoals met fiets, bergsporten of trekkings) als verblijfscomfort (liever in een karaktervol maar basic hutje of tentje aan een bergmeertje dan in een luxueus hotel).
‘Reizen is fataal voor vooroordelen, betweterigheid en kleingeestigheid’ sprak ooit een Amerikaans schrijver… Het verruimt je wereldbeeld en doet je meer voeling krijgen met andere volkeren, culturen en realiteiten.
Ontmoeting zorgt voor wederzijds begrip en de beleving van natuurpracht verhoogt ook je respect voor Moeder Aarde.
‘Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond’… en jouw levenservaringen gaan in een rugzakje mee op tocht en de reis die je leven is. Soms maak je foute keuzes, maar soms kan je ook met de foute trein toch op de juiste bestemming komen.
Als reisbegeleider hoop ik ertoe te kunnen bijdragen dat het voor ieder meer is dan enkel een vakantie, want een unieke en beklijvende ervaring betekent zoveel meer dan enkel je goed geamuseerd hebben. Ik ben sinds eind jaren ’90 actief als reisbegeleider en de voorbije jaren ook regelmatig als stageleider voor bergsporten… en dat combineer ik graag met vader zijn en me inzetten voor meer mondiale solidariteit en duurzaamheid.

De begeleider is een spilfiguur binnen een reisgroep.

Hij staat in voor de praktische organisatie van de reis. Hij fungeert als tolk tussen de plaatselijke medewerkers, de inheemse bevolking en de groep. Maar bovenal zorgt de reisbegeleider ervoor dat elke deelnemer – jong en oud – zich thuisvoelt in het land en in de groep en een onvergetelijke vakantie beleeft.

Onze reisbegeleiders worden geselecteerd op basis van hun ervaring met groepen, hun sociale vaardigheid en organisatietalent. Vaak beschikken ze over kennis van het land en de cultuur, van de gebruiken. In sommige landen worden ze bijgestaan door een gespecialiseerde lokale gids, bijv. bij specifieke buitensportactiviteiten, voor het geven van kunsthistorische uitleg,...