Zomervakantie? Zeker weten!

Zomervakantie? Zeker weten!


Bij deze reizen zal je vakantie gewoon doorgaan. Mét of zonder andere gezinnen.

Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

nieuwe reizen in 2021

nieuwe reizen in 2021


Wij zaten niet stil. Nu is het aan jullie!

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Ronny Waumans maakte 23 jaar geleden van zijn hobby zijn beroep. Hij was één van de pioniers van het buitensportgebeuren in België. Met zijn buitensportorganisatie was hij actief in de Ardennen maar tijdens de zomermaanden vertoefde hij steeds in Zweden, waar hij kanoreizen begeleide. In '99 hield hij België voor bekeken en verhuisde zijn boeltje voorgoed naar Zweden. In het Smålandse hoogland vormt zijn 200 jaar oude hoeve de basis voor een avontuurlijke vakantie, tijdens dewelke hij zijn gasten proeven van de Zweedse natuur en levenswijze.

De begeleider is een spilfiguur binnen een reisgroep.

Hij staat in voor de praktische organisatie van de reis. Hij fungeert als tolk tussen de plaatselijke medewerkers, de inheemse bevolking en de groep. Maar bovenal zorgt de reisbegeleider ervoor dat elke deelnemer – jong en oud – zich thuisvoelt in het land en in de groep en een onvergetelijke vakantie beleeft.

Onze reisbegeleiders worden geselecteerd op basis van hun ervaring met groepen, hun sociale vaardigheid en organisatietalent. Vaak beschikken ze over kennis van het land en de cultuur, van de gebruiken. In sommige landen worden ze bijgestaan door een gespecialiseerde lokale gids, bijv. bij specifieke buitensportactiviteiten, voor het geven van kunsthistorische uitleg,...