nieuwe reizen in 2021

nieuwe reizen in 2021


Wij zaten niet stil. Nu is het aan jullie!

Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

Reizen voor waterratten

Reizen voor waterratten


Bommetjeeeeuh!

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Van jongs af aan heb ik de microbe van het reizen te pakken. Samen met Myriam en de 3 dochters hebben we een stukje van de wereld gezien. Ik vind het fijn om mijn passie te delen met anderen; vandaar dat ik in de reisbegeleiding ben gestapt Een paar jaar geleden hebben mijn vrouw en ik onze job stopgezet in België en zijn we naar het wondermooie Montblanc in Catalonië getrokken. De natuurpracht, de vriendelijke bevolking en de goede bereikbaarheid van Zuid-Catalonië hebben ons overtuigd om er een casa rural te openen.Ons grootste plezier is onze gasten/deelnemers te verrassen met alle rijke facetten van onze regio. Aangezien we goed ingeburgerd zijn, kunnen we onze gasten van binnenuit laten meegenieten van de verscheidenheid van Catalonië.

De begeleider is een spilfiguur binnen een reisgroep.

Hij staat in voor de praktische organisatie van de reis. Hij fungeert als tolk tussen de plaatselijke medewerkers, de inheemse bevolking en de groep. Maar bovenal zorgt de reisbegeleider ervoor dat elke deelnemer – jong en oud – zich thuisvoelt in het land en in de groep en een onvergetelijke vakantie beleeft.

Onze reisbegeleiders worden geselecteerd op basis van hun ervaring met groepen, hun sociale vaardigheid en organisatietalent. Vaak beschikken ze over kennis van het land en de cultuur, van de gebruiken. In sommige landen worden ze bijgestaan door een gespecialiseerde lokale gids, bijv. bij specifieke buitensportactiviteiten, voor het geven van kunsthistorische uitleg,...