7 Resultaten afreis gegarandeerd

Winterpret in Tirol

Oostenrijk

Zin in een winters tussendoortje in het Oostenrijkse Tirol? Wij gaan op stap in een fabelachtig berglandschap met uitgestrekte weiden en lichte lariksbossen. Onze uitvalsbasis is een gerieflijk 4-sterrenhotel in het vredige dorpje Obsteig, gelegen boven de vallei van de Inn-rivier op het zonnige Mieminger-plateau en beschut door het massief van de ‘Mieminger Kette’. We ontdekken de regio op sneeuwschoenen, langlaufski’s, per koets en we wagen ons aan een te gekke slee-afdaling. Wil je graag gaan pisteskiën of snowboarden? Ook dat kan op de halve keuzedag. Een zalige weekje voor wie er met krokus eventjes tussenuit wil. 

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 03/03/19 - 09/03/19 5 jaar

Winterpret in het hoge noorden

Zweden

In de regio Jämtland Härjedalen, waar Midden-Zweden noordelijke allures begint te krijgen, ligt het Juvuln-meer. Aan het noordelijkste puntje van het meer, in een overweldigend berglandschap, bieden wij een actieve, goedgevulde week aan. Overdag sneeuwwandelen (waarbij onderweg misschien wel een eland of een kudde rendieren te spotten valt), ijsvissen, langlaufen en lekker ouderwetse sneeuwpret. 's Avonds kampvuur, gezelschapsspelletjes, filmpje en op de uitkijk staan voor het noorderlicht. En wat dacht je van een meet & greet met husky’s?

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 06/04/19 - 13/04/19 6 jaar

Missie Montenegro

Montenegro

Montenegro wordt stilaan bekender als nieuwe Europese top-bestemming. En terecht, want dit bergachtige land heeft een massa troeven: hooggebergte met grillige rotsen en oerbossen (om in te wandelen), diepe canyons (om in te raften en te canyoningen), groene zomerweiden (met schapen en koeien), een lange kustlijn aan de zonnige Adriatische Zee (om te zwemmen). Noorwegen aan de Middellandse Zee, zeg maar. Het wordt een actieve en veelzijdige reis om nooit meer te vergeten.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 20/07/19 - 31/07/19 10 jaar
Ja, afreis gegarandeerd 04/08/19 - 15/08/19 10 jaar

In de bossen van Zuid-Zweden

Zweden

In zuidelijk Zweden ligt te midden van de bossen en weilanden van het Smålandse hoogland een houten, 19de-eeuwse hoeve die smaakvol werd gerenoveerd tot knus vakantiehuis. Liefhebbers van actie en avontuur kunnen hier deelnemen aan een afwisselende familieweek in een puur natuurlijke omgeving. Te land, ter zee en in de lucht leer je Zweden al doende kennen.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 28/07/19 - 03/08/19 5 jaar
Ja, afreis gegarandeerd 04/08/19 - 10/08/19 5 jaar

Aventura Català

Spanje

Een week in een comfortabele ‘casa rural’ met  zwembad in een verkeersluw dorpje met 80 inwoners en uitzicht op de vallei van Montblanc, ontspanning afgewisseld met kleine verrassingen en activiteiten in een regio met veel natuurschoon, cultuur, wijngaarden,... Klinkt je dat als muziek in de oren? Dan zit je goed met deze genietweek, ten huize van een sympathieke Vlaamse familie. 

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 18/08/19 - 25/08/19 6 jaar

Vertrek vanaf:
tot:


Soort reis:


Leeftijd jongste kind: