6 Resultaten snel wegwezen

Aventura Català - kinderen vanaf 6 jaar

Spanje

Een week in een comfortabele ‘casa rural’ met  zwembad in een verkeersluw dorpje met 80 inwoners en uitzicht op de vallei van Montblanc, ontspanning afgewisseld met activiteiten in een regio met veel natuurschoon, cultuur, wijngaarden,... Klinkt je dat als muziek in de oren? Dan zit je goed met deze genietweek, ten huize van een sympathieke Vlaamse familie. 

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 28/07/18 - 04/08/18 6 jaar
Ja 12/08/18 - 19/08/18 11 jaar

Genietvakantie in de Lot-et-Garonne

Frankrijk

200 km landinwaarts vanaf Bordeaux ligt het charmante dorpje Penne d’Agenais. We verblijven er bij Belgen in een smaakvol gerestaureerd landhuis met zwembad. De Lot-vallei leent zich voor mooie wandelingen in de natuur, langs oude burchten en gezellige middeleeuwse dorpjes, die we combineren met leuke, kindvriendelijke activiteiten. En ’s avonds genieten we van lekkere maaltijd met streekproducten.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 11/08/18 - 18/08/18 6 jaar

Lamatrekking in de Alpen

Frankrijk

Ja, je leest het goed. Een lamatrekking. Dus een trekking met die Zuid-Amerikaanse dieren die onweerstaanbaar koddig zijn. En blijkbaar zijn ze ook gevoelig en dapper, dus ideaal om er mee op stap te gaan. Dat doen we in het gebied rond de grote piek van Rochebrune, een elegante top tussen de valleien van Cervières en de Queyras die 3200 m hoog boven ons uittorent. Op het ritme van de lama's wandelen we over mooie bergpaden en langs blinkende bergmeren en rijgen we 6 prachtige etappes aaneen.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 11/08/18 - 18/08/18 8 jaar

Van de bergen naar de Oceaan

Marokko

Marokko tovert en betovert: met kleuren, geuren, met zijn palet aan landschappen, de warmte van zijn bevolking die wij al lang geleden in ons hart hebben gesloten. Laat ons je meenemen op een tocht vol verrassingen, waarbij je achter elk hoekje iets nieuws ontdekt. Eerst zijn er de goudgele hellingen van de Atlas, doorspekt met het felle groen van dadelpalmen en akkers, waar de mensen zich 's avonds terugtrekken binnen de koele muren van de lemen kasba's. We zijn te gast in zo'n stemmige woonburcht, wandelen er door het leven van alledag, proeven van de kruidige smaken tijdens een kookworkshop. Dan verdwalen we in de wirwarsteegjes van keizerlijke stad Marrakech, met zijn slangenbezweerders en kruidenmengers. En tenslotte gaat het naar de Oceaan. Gedurende enkele dagen volgen we langs de kust de voetsporen van de dromedarissen die onze bagage vervoeren. We kamperen aan zee, onder een immense sterrenhemel, en luisteren naar het geruis van de golven. De havenstad Essaouira - waar de muren wit en de deuren gekleurd zijn - zet een punt achter deze veelzijdige reis.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Contacteer ons 12/08/18 - 24/08/18 10 jaar

In de bossen van Zuid-Zweden

Zweden

In zuidelijk Zweden ligt te midden van de bossen en weilanden van het Smålandse hoogland een houten, 19de-eeuwse hoeve die smaakvol werd gerenoveerd tot knus vakantiehuis. Liefhebbers van actie en avontuur kunnen hier deelnemen aan een afwisselende familieweek in een puur natuurlijke omgeving. Te land, ter zee en in de lucht leer je Zweden al doende kennen.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 12/08/18 - 18/08/18 5 jaar

Vertrek vanaf:
tot:


Soort reis:
Leeftijd jongste kind: