Spanje - In de canyons van de Pyreneeën - kinderen vanaf 8 jaar


8 dagen - prijs € 670

niet meer boekbaar

Spanje - In de canyons van de Pyreneeën - kinderen vanaf 8 jaar


8 dagen - prijs € 670

niet meer boekbaar

Spanje - In de canyons van de Pyreneeën - kinderen vanaf 8 jaar


8 dagen - prijs € 670

niet meer boekbaar

Spanje - In de canyons van de Pyreneeën - kinderen vanaf 8 jaar


8 dagen - prijs € 670

niet meer boekbaar

Spanje - In de canyons van de Pyreneeën - kinderen vanaf 8 jaar


8 dagen - prijs € 670

niet meer boekbaar
Gezinsreis Spanje
Plezier, gezellig samenzijn en avontuur in een overweldigende natuur…daar draait het om tijdens deze reis. Missie Formidabel organiseert deze reis in samenwerking met Aventura Entremontes, dé referentie op gebied van canyoning in de Spaanse Pyreneeën. De gediplomeerde gidsen delen hun passie graag met jou tijdens 3 canyoning-dagen. Bovendien weten ze als geen ander wat er daarnaast nog meer te ontdekken valt in deze indrukwekkende regio.
Prijs: € 670
Reisnummer: 21ES8PLB5
Reisdatum: 31/07/2021 - 7/08/2021
Deelnemers: min. 5 - max. 14
Beschikbaar: Nee

Wandelniveau :

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Huidige groepssamenstelling:

10

42

12

46

40

10

11

41

Is dit iets voor jou?

 • Een week vol adrenaline
 • De natuur op zijn spannendst: canyoning, suppen, klimmen en speleo 
 • Kinderen dagen ouders uit en omgekeerd!
 • Gediplomeerde gidsen 
 • Rustig gelegen verblijf in volle natuur

Dan is dit jouw Missie Formidabel!

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

   

Deze reis scoort

9,4

17 Beoordelingen

reviews van klanten

Spannend, avontuurlijk, een ongelooflijk mooi uitzicht vanuit de tent, vriendelijke mensen, een natuurpracht waar je stil van wordt....

Sophie C. -

Een supertoffe, ontspannen vakantieweek met heel wat grensverleggende activiteiten voor jong en oud, met voortreffelijke begeleiding, heerlijk eten en dit alles op een adembenemende plek in de bergen. Een absolute aanrader!

Koenraad L. -

Zeer toffe gezinsreis voor tieners en ouders! Samen een week actief zijn, met veel adrenaline, en kamperen versterkt de band. De goede sfeer blijft thuis nog nazinderen...

Annelies C. -

Kleinschalige, schitterend gelegen kampplaats omgeven door machtige natuur. Activiteiten zijn uitdagend, grensverleggend en deugddoend voor werkelijk het héle gezin (inclusief ouders!). Deskundige begeleiding met rijke kennis van de omgeving. Absoluut geen massa-evenementen.

Jan B. -

Canyoning is direct verkozen tot favoriete familie zomervakantie, door de kids & mezelf.

Nicolas G. -

Canyoning was voor ons gezin een openbaring, prachtige manier om een te worden met bergen en riviertjes, locatie was heel erg mooi, rustgevend maar bood ook genoeg speel- en ontdekruimte voor de kinderen!

Bas L. -

Dag 1

Van harte welkom in het kleine, rustieke bergdorpje Lamiana, centraal gelegen in de Spaanse Pyreneeën bij het Nationaal park van Ordessa en Monte Perdido. Vanaf 15 u. kan je de tent opzetten of het hotel betrekken. Afspraak aan de bar om 20 u. en aansluitend avondmaal en kennismaking.

Wist je dat Monte Perdido staat voor 'verloren berg'? Wat al enigszins aangeeft in welk prachtig natuurgebied we ons bevinden.

Dag 2

Op onze eerste dag gaan we er meteen stevig tegen aan. We trekken naar een nabijgelegen rivierkloof voor een initiatie canyoning. Gewapend met een moderne uitrusting én onder professionele begeleiding kunnen we ten volle genieten van deze meest complete van alle bergsporten! Al glijdend, rapellend, zwemmend en springend bekijken we de natuur vanuit een ander perspectief. Fun gegarandeerd voor zowel jong als oud.

Dag 3

In de voormiddag trekken we naar het hoger gelegen dorp en maken er een korte wandeling langs 3 oude kerkjes.

Na de middag zoeken we afkoeling onder de grond en duiken met onze lampjes een grot in. We ontdekken er grote zalen en smalle gangetjes. De grot die we kiezen is voor iedereen toegankelijk, je hebt altijd voldoende ruimte en iedereen heeft een eigen lampje. 

Dag 4

Vandaag duiken we opnieuw de canyon in. We zetten de opgedane ervaring van zondag verder door en maken de uitdaging van glijden, springen, rappellen iets moeilijker.

Dag 5

We trekken naar het stuwmeer van Mediano voor een initiatie suppen. Een initiatie wat? SUP staat voor Stand Up Paddle en is een watersport die erg populair is geworden. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. We krijgen elk een grote surfplank en proberen op het water ons evenwicht te vinden én te houden met een lange peddel in de hand. Ja, het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu je buik, billen en benen moet opspannen. Maar eens je begint te lukken, is het zalig! (De oervorm van SUP - staande op een kano voortbewegen met een stok - is zo oud als de mens zelf. Als sport komt het uit Hawaï.)

Wist je dat in de jaren 70 het stuwmeer werd aangelegd en daardoor het dorp Mediano helemaal onder water verdween?
 Na de middag kan je even genieten van een vrij moment en door de smalle steegjes van Aínsa kuieren. Vrij avondmaal. 

Dag 6

In de voormiddag maken we in Revilla een korte wandeling langs een aantal miradores, uitzichtspunten van waar je een prachtig zicht hebt in de canyons, en van waar je ook een aantal van de vele roofvogels (waaronder de met uitsterven bedreigde lammergier) van de streek kan spotten.

Na de middag zoeken we de warmte van een steile rotswand op voor een initiatie rotsklimmen. Er zijn routes van verschillende niveaus zodat iedereen kan proberen om boven te raken en een zicht te hebben over de volledige vallei. 

Dag 7

Voor onze laatste activiteit duiken we terug één van de vele canyons van de streek in. We zetten de opgedane kennis om in de praktijk en gaan een laatste maal rapellen en springen. Een waardige afsluiter van een actieve vakantie.

Dag 8

We nemen afscheid na het ontbijt. 

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

   

Prijs

 • Camping:  670 euro per persoon
 • Hotel: 890 euro per persoon (steeds op aanvraag)

Voorschot: € 210 per deelnemer

Inbegrepen

 • logies op camping of hotel
 • maaltijden: 7 ontbijten, 5 picknicks en 6 avondmalen
 • volledig omkaderde activiteiten zoals beschreven
 • gebruik technisch materiaal voor de activiteiten
 • begeleiding door Nederlandstalige reisbegeleider en Nederlands- en Engelstalige gidsen van Aventura Entremontes
 • BTW.

Niet inbegrepen

 • heen -en terugreis
 • lokale transfers
 • middag- en avondmaal op dag 5
 • overige dranken
 • evt. inkomgelden van musea, bezienswaardigheden, enz.
 • verplichte reisongevallenverzekering (al dan niet via Missie Formidabel).

Betalingsvoorwaarden

 1. Op het tijdstip van boeking dient het vermelde voorschot te worden betaald.
 2. Het saldo dient ten laatste 1 maand voor uw vertrek betaald te worden.
 3. Bij boeking binnen de maand voor vertrek, of bij bepaalde reizen met een relatief lage reissom, dient meteen het volledige bedrag betaald te worden.
 4. Vervoer dat afzonderlijk wordt geboekt en waarvan het volledige bedrag meteen bij boeking of bij het uitschrijven van het vervoersbewijs door de vervoerder geïnd wordt, dient eveneens volledig betaald te worden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

   

Aantal deelnemers

Dit is een begeleide groepsreis met min. 5 en max. 14 deelnemers.

Indien het aantal personen dat zich voor de pakketreis heeft ingeschreven kleiner is dan dit minimumaantal, kan Missie Formidabel de reis annuleren mits de deelnemers hiervan in kennis worden gesteld uiterlijk:
 1. twintig dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van meer dan zes dagen;
 2. zeven dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van twee à zes dagen;
 3. 48 uur voor het begin van de pakketreis bij reizen die minder dan twee dagen duren.
In dit geval betaalt de organisator aan de reiziger alle bedragen die hij voor de pakketreis heeft ontvangen, terug zonder een bijkomende schadevergoeding verschuldigd te zijn.

Belangrijk

Voor alle boekingen gemaakt na 26 mei geldt - afwijkend van onze algemene policy - dat je deze reis niet kosteloos kan annuleren wanneer de regio bij vertrek code rood heeft. Code rood betekent geen reisverbod, maar slaat op het aantal besmettingen in de hele regio. De plaats waar de reis plaatsvindt valt mee onder die code, maar telt wegens de afgelegen ligging echter een laag aantal besmettingen. Check voor je terugreis de richtlijnen die de Belgische overheid oplegt voor reizigers terugkerend uit gebieden met code rood.

Leeftijd

Je moet de leeftijd van 8 jaar bereikt hebben op het moment van de reis (geen uitzonderingen mogelijk).


Fysiek niveau

. Op zich is dit geen 'zware' reis, maar we geven graag wat bijkomende info over wat er je op fysiek niveau te wachten staat.

 • De trajecten naar en van de plaatsen van de activiteiten gebeuren deels met de auto en dan verder te voet. De wandeltrajecten zijn op zich niet ver of zwaar, maar zeker op de terugweg, na een activiteit als iedereen moe is, is er wat 'doorzettingsvermogen' vereist. Maar in de praktijk blijkt dat best mee te vallen. 
 • Je bent actief bezig met zwemmen, klauteren, klimmen, rapellen… En dat alles met een dagrugzak en stroef neopreenpak, in stromend water, op soms zeer oneffen terrein.
 • Tijdens de activiteiten neemt iedereen een deeltje van het materiaal voor zijn rekening. Ook van de kinderen wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen door een helm te dragen, of de picknick van de ouders,... .
 • Voor geen enkele activiteit heb je voorafgaande kennis of ervaring nodig. Wel moet je avontuurlijk ingesteld zijn en een groepsmentaliteit hebben. We leren je op een veilige manier de basis van de verschillende bergsporten aan. Wil je meer leren, of laat je je liever gewoon leiden door de gids? Je beslist zelf hoe ver je gaat!
 • Voor de canyoning moet je vlot 25 m kunnen zwemmen.
 • Over de speleo kunnen we je het volgende vertellen: de grot omvat 3 grote zalen, verbonden  door smallere stukken. Je hoeft je nergens door te wringen; de minst grote ruimtes zijn ofwel laag maar breed ofwel smal maar lang. We stijgen 1 maal op een schuin oplopende richel van minimaal 1,5 m breed waar beveiligingstouwen zijn bevestigd. Naderhand dalen we deze gewonnen hoogte terug af door een koker van 1,7 m diameter en een lengte van 3 m. In deze schuine koker zijn hulpmiddelen aangebracht en indien nodig beveiligen we de mensen van bovenuit.

Logies

 • We logeren in Lamiana, een gehucht temidden van de bergen en vlakbij het Nationaal Park van Ordessa en Monte Perdido. We kiezen ervoor om ons te omringen met rust en natuur. Dat impliceert wel dat je voor de dichtstbijzijnde winkel al snel 30 min. moet rijden en dat je niet altijd bereik hebt met je gsm.
 • Je hebt de keuze uit een kampeer- of hotelformule en je geeft bij inschrijving aan welke formule je wenst. Ook een mix van hotel en camping is mogelijk (vb. ouders in hotel en kinderen op camping), want hotel en camping liggen vlakbij elkaar.
 • De camping is basis, er is wel sanitair (wc’s en douches) maar aan je tent heb je geen elektriciteit en voor stromend water moet je naar het sanitaire blok. Caravans en campingscars kunnen door de terrasbouw van de camping helaas niet toegelaten worden. Alle kampeermateriaal moet je zelf meebrengen. Vaude- of Coleman-tentjes (voor 3 à 4 personen zonder of 2 personen mét bagage) kan je ter plaatse huren aan € 25 per week per tent. Kan mits reservatie ook inclusief slaapzak en opblaasbaar matje - geen meerprijs.
 • Het hotel beschikt over 8 tweepersoonskamers, 1 vierpersoonskamer (met 2 stapelbedden), 1 tienpersoonskamer (met 5 stapelbedden), telkens met bijbehorende badkamer. Voor een gezin/groepje van 5 is er ook nog 1 geheel van 3 kamers met gedeelde badkamer. Bed- en badlinnen zijn aanwezig.

Maaltijden

 • Zowel voor hotelgangers als kampeerders zijn de maaltijden voorzien vanaf het avondmaal op de eerste dag tot en met het ontbijt op de laatste dag, met uitzondering van de lunch en het avondmaal op dag 5 .
 • Het gezamenlijk ontbijt en avondmaal nemen we in het dorpsrestaurant. ’s Middags wordt er gepicknickt.
 • In Spanje gelden enkele andere eetgewoonten dan bij ons, waar we ons moeten aan aanpassen. Het ontbijt is eenvoudig maar verzorgd. Als we in de vallei blijven, bereidt men in het hotel onze picknick, zoniet kopen we een picknick aan op de weg naar de activiteiten.  Avondmaal (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) wordt rond 20 uur geserveerd. Op het menu staan eenvoudige maar lekkere bergmaaltijden met verse groenten en vlees uit eigen kweek.
 • Water, chocomelk, thee, wijn en koffie zijn steeds inbegrepen. Andere dranken zoals frisdrank, bier en sterke dranken moeten aan de bar gehaald worden en zijn voor eigen rekening. Kraantjeswater is drinkbaar.
 • Gezien het late uur van avondmaal, is het aangeraden om energierijke snacks te voorzien; we zijn immers een ganse dag actief bezig. Breng dus vanuit België je lievelingstussendoortjes mee. 

Op goede voet

op goede voet

'Anders Reizen', dat is actief reizen waarin wandelen centraal staat. Wandelen als een manier om te ontdekken, te ontmoeten en om tijd te nemen. Liever een beperkte regio echt leren kennen dan vluchtig rondreizen. Dit alles met oog voor het welzijn van de plaatselijke bevolking en onze lokale partners.

Voor reizen binnen Europa wil dit voor ons zeggen:

 • Elke dag min. 3 uur wandelen
  (of buitensport) op minstens de helft van het aantal dagen.
 • Waar mogelijk kiezen voor vervoer over land.
  Met trein, (mini)bus of eventueel wagen. Is vliegen onvermijdelijk dan is de reis minimum 7 dagen lang. Geen minitrips per vliegtuig dus. En de uitstoot van je vlucht wordt door ons gecompenseerd via Treecological.
 • Het aantal lange verplaatsingen ter plaatse beperken.
  Het aantal dagen waar we meer dan 2 uur vervoer gebruiken is nooit meer dan een derde van het aantal dagen ter plaatse. Wanneer er lokaal gevlogen wordt, beperken we ons tot 1 binnenlandse vlucht per 7 dagen ter plaatse (vluchten aansluitend bij de internationale vlucht niet meegerekend).
 • Van deze regels wijken we enkel af wanneer er een verantwoorde reden voor is.

Vervoer

Dit is een reis waarbij je zelf instaat voor het vervoer, zowel de reis van België naar Lamiana als alle transfers ter plaatse. Er wordt dus ter plaatse geen enkele vorm van gemeenschappelijk vervoer voorzien. Lamiana is onbereikbaar met openbaar vervoer omwille van de afgelegen ligging.

 • Met de trein (met overstap) tot Lourdes + huurwagen tot Lamiana (150 km).
 • Met eigen wagen (Brussel-Lamiana: ca. 1200 km).Op je route liggen enkele interessante plaatsen waar je kan overnachten, bv. de charmante historische steden Orléans en Cahors. (Hou rekening met het ecovignet.)
 • Met het vliegtuig naar bv. op Zaragoza (200 km), Toulouse (240 km) of Barcelona (300 km) + verder met huurwagen.

Kleine gezinnen kunnen evt. samenreizen. Je kan bij inschrijving aangeven of je zelf met de wagen rijdt en plaats aanbiedt of je wil meerijden, waarbij medepassagiers delen in de kosten van brandstof en eventuele andere kosten (zoals tol). Je kan ook samen een huurwagen huren. 

Je kan naar keuze zelf je vlucht/treinreis/huurwagen boeken of dit via Anders Reizen doen. In het laatste geval maken de heen- en terugreis deel uit van het totale reispakket, waardoor je kan genieten van enkele bijkomende garanties:

 • bijstand in geval van problemen met het vervoer;
 • terugbetaling van de prijs van het ticket wanneer de reis niet kan doorgaan door onvermijdbare en buitengewone omstandigheden (overeenkomstig EU Richtlijn 2015/2302, omgezet door de wet van 21/11/2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten).

Bij aankoop van een vervoersbiljet via Missie Formidabel, voor pakketreizen waarbij het vervoer niet is inbegrepen, worden volgende dossierkosten in rekening gebracht: voor vliegtuigtickets 30 euro per reservatiedossier, voor alle andere vervoermiddelen 25 euro per persoon en per biljet.

Voor informatie over de toestand van de wegen in Europa, buitenlandse verkeersreglementen, milieumaatregelen, een druktekalender, enz. kan je op deze link terecht. je krijgt ook een wegbeschrijving in de vertrekinfo.


Klimaat

In de zomermaanden mag je je verwachten aan mooi weer in de Pyreneeën. Temperaturen rond 25 à 30° en een stralend blauwe hemel zijn eerder regel dan uitzondering. Maar… dat neemt niet weg dat het weer in de bergen af en toe grillig kan zijn; hevige wind en onweders kunnen altijd voorkomen, zij het meestal in de avond. ’s Avonds en ’s nachts koelt het sterk af, dus warme kledij moet zeker in je bagage zitten.

Verdere informatie over het regionale klimaat kan je vinden op: Weatherbase. Een weersvoorspelling op korte termijn kan je vinden op: Accuweather


Reisuitrusting

Hieronder vind je een uitrustingslijst die specifiek is voor deze reis. Informatie over reisuitrusting in het algemeen en een lijst van buitensportzaken waar je als deelnemer aan een van onze reizen korting krijgt, vind je hier

Voor de canyoning krijg je een complete uitrusting ter beschikking, bestaande uit een neopreenpak en -sokken, helm, gordel, waterdicht tonnetje en een rugzak. Je dient zelf schoenen te voorzien (die je ook nog kan gebruiken voor de speleo).

Voor het klimmen draag je lichte en soepele kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Wij zorgen voor speciale klimschoentjes, een gordel en een helm.

Voor speleologie gebruik je dus je canyoningschoenen. Verder dien je kledij te voorzien die vuil mag worden (oude lange jeans en lichte pull met lange mouwen; in een grot is het nogal frisjes). Een lampje, helm en neopreensokken krijg je van ons.

Bagage

 • rugzak, reistas of valies
 • dagrugzak

Schoeisel & kousen

 •  wandel- of sportschoenen (waarmee je een eindje kan stappen; wegens de vaak rotsachtige ondergrond zijn dichte schoenen aangewezen)
 •  sportschoenen die nat mogen worden, met goed zoolprofiel en goede enkelbescherming om te dragen tijdens de canyoning en speleologie (geen crocs, kajak- of surfschoentjes. Hou er rekening mee dat je er een neopreensok van 3 mm in moet kunnen dragen. (*)
 •  evt. lichte (sport)schoenen, sandalen of slippers voor ‘s avonds
 •  (wandel)kousen.

(*) Speciale canyoningschoenen (maat 33 tot 48) kan je eventueel ter plaatse huren aan € 3 per persoon per dag, en dit zolang de voorraad strekt. Voorzie dus in elk geval ook zelf gepast schoeisel.

Kledij (de ‘normale’ outfit voor een zonnige vakantie)

 •  lichte en soepele broeken/shorts/bermuda’s
 •  wollen trui of fleece
 •  lichte trui
 •  T-shirts
 •  zonnehoed of –pet
 •  ondergoed
 •  zwembroek/badpak
 •  stel oude kleren met lange mouwen en pijpen die tegen een stootje kunnen en vuil mogen worden (of een werkoverall), om te dragen in de grotevt. buff (multifunctioneel kledingstuk dat je kan gebruiken als sjaal, muts, hoofddoek, haarband, masker, …)

Verzorging

 •  toiletgerief
 •  handdoeken voor de activiteiten (microfiber handdoeken drogen niet alleen snel, ze zijn ook dun en licht)
 •  zonnecrème
 •  bescher­mende lippenstift.

Eet- en drinkgerei

 • drinkfles (geen al te mooi exemplaar, want het kan wel wat blutsen oplopen)
 • evt. zakmesje (om een stuk fruit te schillen)

Diversen

 • Europese ziekteverzekeringskaart
 • documenten reisverzekering
 • zaklamp
 • oude deken om in de auto te leggen tegen vlekken van vuil materiaal
 • reservebril- of lenzen
 • sporttouwtje voor je bril
 • evt. verrekijker
 • evt. gezelschapsspelletjes
 • evt. (niet smeltbare) tussendoortjes
 • evt. oorstoppen
 • evt. verduisterend oogmasker
 • evt. oude deken of vuilzak om in de wagen te leggen onder vuil materiaal
 • alle kampeer-, was- en slaapgerief voor de kampeerders.

EHBO

Je begeleid(st)er beschikt over een EHBO-doos. Hier nog enkele tips om je persoonlijke EHBO samen te stellen, aan te vullen of in te perken op individuele basis:

 • evt. middel tegen reisziekte
 • middel tegen + na insectenbeten en huidirritaties in het algemeen
 • pijnstillend en koortswerend middel
 • middel bij maag- en darmklachten
 • zalf bij ontstekingen en kneuzingen van allerlei aard
 • middel tegen blaren
 • ontsmettende zalf
 • wondpleisters van verschillende breedte
 • verbanden (elastisch + niet elastisch).

Reisdocumenten

Voor reizen naar Spanje volstaat je identiteitskaart en kidsID.

Indien niet beide ouders meereizen, is het raadzaam het schriftelijk akkoord van de andere ouder op papier te zetten, de handtekening door de gemeente voor echt te laten verklaren en deze schriftelijke toestemming mee te nemen op reis. Wanneer het kind en de ouder niet dezelfde familienaam hebben, kan een kopie van de geboorteakte dienen als bewijs van verwantschap.


Geld

De dichtstbijzijnde geldautomaat bevindt zich in Bielsa. Het is dus van groot belang om voldoende cash geld bij te hebben.

Vertrekinfo

De vertrekinfo, met o.a. de concrete afspraakgegevens en een deelnemerslijst, wordt enkele weken voor vertrek doorgemaild. 


Wijzigingen

Missie Formidabel behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
 • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
 • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
 • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
 • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
 • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

   
Poco Loco 1
Poco Loco 2