Zweden - Winterpret in het hoge noorden


8 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »
Gezinsreis Zweden
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Reisnummer: 22SE8MZW1
Reisdatum: 26/02/2022 - 5/03/2022
Deelnemers: min. 6 - max. 13
Beschikbaar: Ja

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Huidige groepssamenstelling:
Deelnemers in optie:

40

7

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

   

Deze reis scoort

9,3

15 Beoordelingen

reviews van klanten

Voor ons was dit de 1e keer dat we op groepsreis gingen en is 200% meegevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Patricia A. -

Deze reis maak je wellicht niet ieder jaar opnieuw, maar het zijn activiteiten die je toch één keer moet hebben beleefd. Voor de kinderen is de verblijfplaats op zich al een echt speelparadijs dankzij de metershoge sneeuwbergen. Voor ons was het een ontdekking die op elk vlak aan onze verwachtingen heeft voldaan.

Isabelle K. -

Prachtige reis met hele fijne activiteiten! Een aanrader voor gezinnen die een iets andere actieve wintervakantie willen.

Els C. -

Super georganiseerd, je hoeft je totaal geen zorgen te maken. De kinderen vonden elkaar zonder probleem. Prijs was echt all-in, in principe hoefde je niks extra uit te geven! Zeker voor herhaling vatbaar.

Linda M. -

Prachtvakantie. Voor zowel kinderen als volwassenen winterpret in het kwadraat, basic sneeuwplezier maar ook adembenemende landschappen en onvergetelijke ervaringen zoals husky sledetocht.

Sofie D. -

Het programma schept hoge verwachtingen en die worden zeker ingelost! Het prachtige zicht zodra je opstaat en de perfecte begeleiding zijn de kers op de taart.

Veerle V. -

Dankzij Missie Formidabel hebben wij genoten van een superleuke vakantie. Perfect georganiseerd, afgestemd op de kinderen, supertoffe groep en niet te vergeten onze geweldige reisleidster!! Wij hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut!

Lieve T. -

Ik kan alleen maar zeggen: niet twijfelen en zeker doen! De reis is afwisselend, elke dag een nieuw hoogtepunt, leuk voor kids en voor volwassenen, sneeuwpret verzekerd, top begeleiding en gastvrij verblijf.

Sofie R. -

Hele leuke reis vol sneeuwpret op maat van kinderen.

Lies D. -

Missie Formidabel sprong er bij mij echt wel bovenuit om een keuze te maken tussen groepsreizen met kinderen. Dit vooral vanwege het all-in gedeelte, en het alles-is-geregeld gedeelte. Van begin tot eind een top reis, op een toplocatie, met topreisgenoten, een topbegeleider en topgastheer en -vrouw! Ken je dat gevoel dat je hart sneller gaat slaan en je borstkas kriebelt omdat je zo gelukkig bent dat je de stap hebt gezet om te komen.. Awel dat krijg je hier. Mijn zoontje wilde niet meer naar huis.

Liesbeth M. -

Winterwonderland ten volle, genieten 7/7 van de omringende natuur en stilte, voldoende actie en avontuur bij de activiteiten en veel gezelligheid bij Jurgen en Mariska in Kallsedet, een echte aanrader voor wie van sneeuw en natuur houdt.

Evi D. -

Plezier van begin tot eind!

Ann T. -

Leuke reis, goede reisbegeleiding, ook ter plaatse. Zeker aan te raden .

Rik S. -

Ik zocht een alternatief voor de klassieke ski/sneeuwvakantie en dit was ze ... zo kort bij de natuur leven in alle rust, toppie voor zowel ouders als kids, een zeer geslaagde vakantie!!

Hilde S. -