Actieve vakantie nodig?

Actieve vakantie nodig?


De Pyreneeën verwachten jullie!

Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Het team

Dit team staat voor jou klaar! Een sterk staaltje teamwerk zorgt ervoor dat jouw reis van A tot Z in orde is. 

  • Het vlotte contact met jou, onze reiziger
  • Samenstellen van onze reizen
  • Verzorgen van de reisinfo en het verzamelen van jullie foto's
  • Zoeken naar de beste begeleiders
  • De papiermolen van de verzekeringen en de boekhouding
  • Contacten met onze lokale mensen over de hele wereld
  • Opvolgen van de nodige formaliteiten per land
  • ...

Nele

Onze eigen Miss Formidabel! Nele Grootjans zet zich 100% in om jullie gezinsreis tot in de puntjes te regelen. Het enthousiasme om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen droeg ze al in zich in haar vorige job, waar ze jeugdkampen en -reizen ineenstak. Ook op het terrein kan je ze tegenkomen, Nele begeleidt namelijk ook wel eens zelf een Missie Formidabel vakantie, zoals een wintervakantie in Zweden, één van haar favoriete landen. 

 [email protected]

Collega's groepsreizen

De collega's van het groepsreizen-team


Uiteraard staat Nele niet alleen. Ze maakt deel uit van een team van 5, die samen de groepsreizen van Anders Reizen en Bootz uitwerken en organiseren. Haar collega's zijn Marte De Leeuw, Edwin Vriesema, Peter Keppens, Anna Mertens en Nancy Jans.


Collega's individuele reizen

De collega's van het individuele reizen-team


In hetzelfde huis bekommeren 5 andere collega's zich dagelijks om de klanten die individueel met ons aan het wandelen gaan: Vicky Quintens, Frederik Vrijs, Sophie Lekens, Linde Fransen en Gina Swartenbroekx


Overige steun

Niets draait zoals het hoort zonder…
… de toegewijde steun van onze 5 overige medewerkers. Marleen Distelmans, Lief Stessens en Kathleen Pieck, die waken over de boekhouding, financiën en administratie. Karl Leenknegt, die als marketeer overal de vlaggen van Missie Formidabel, Anders Reizen en Bootz uithangt, en Bart De Winter, de kapitein van het schip.


De kers...

… wordt tijdens de reis door onze reisbegeleiders op de taart gezet. De selectie en opleiding van begeleiders is in handen van De Kalebas, een vzw die ijvert voor meer duurzaamheid binnen het toerisme en daartoe allerlei activiteiten opzet. Mimi Veulemans is de drijvende kracht achter deze vzw.