Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Reizen in groep met begeleiding

 

Samen met andere gezinnen op stap.

 

Je leert andere mensen kennen die op zoek zijn naar dezelfde vakantiebelevenissen. De kinderen trekken op met leeftijdsgenoten en ouders ontmoeten ouders met vergelijkbare interesses. Je deelt je ervaringen en smeedt banden die na de vakantie voortduren.

 

De sfeer van de groep stimuleert om uitdagingen aan te gaan. Samen kan en durf je meer.

We beperken de grootte van de groepen tot enkele gezinnen. Kleinschaligheid is een kenmerk van onze reisstijl, want enkel dan is er ruimte om elkaar beter te leren kennen.
De aard van de reis en de activiteiten bepaalt de minimum leeftijd van de kinderen. Om optimaal van je vakantie te genieten, is het belangrijk om hiermee rekening te houden.

 

De reisbegeleider is de spil van de groep. Hij wordt geselecteerd op basis van zijn ervaring met de bestemming en/of het begeleiden van reizen.
Bij hem kan je terecht met je vragen en wensen. Hij waakt erover dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat de reis vlekkeloos verloopt. Hij organiseert, coördineert, communiceert,… Kortom, hij maakt dat jij en je gezin zorgeloos van je vakantie kunnen genieten.

 

Logies

Bij het uitkiezen van het logies zijn karakter en stijl belangrijke criteria. Wij verkiezen een familiaal pension, een verbouwde boerderij, een authentiek groepsverblijf boven een onpersoonlijk hotel. Comfort  - zoals privaat sanitair, een zwembad - wordt geboden waar het kan, maar komt niet op de eerste plaats. In meer avontuurlijke reizen wordt gekampeerd, in eenvoudige berghutten of gîtes of soms zelfs onder de sterren geslapen.

Doorgaans trachten we familiekamers te reserveren. Je slaapt dan samen met je andere gezinsleden. Als er geen familiekamers zijn (of onvoldoende grote) dan word je over meerdere kamers verspreid. In een beperkt aantal reizen kan het zijn dat je meerpersoonskamers met andere gezinnen (of gezinsleden) deelt. Dit wordt dan duidelijk vermeld.

 

Maaltijden

Lekker eten… het draagt bij tot een geslaagde vakantie.

We willen jullie graag van de lokale keuken laten proeven. Stel je open voor nieuwe smaakervaringen en ontdek ook zo een stukje van het land waarin je reist.

Op onze groepsreizen gaan we met zijn allen samen aan tafel. Het is een moment om bij te praten, te lachen, elkaar beter te leren kennen.

Heel wat maaltijden zijn in de reissom inbegrepen (lees de vermelding bij de reis in kwestie). Dat maakt het een stuk makkelijker voor iedereen.

 

Bagage

Je bagage hoef je niet zelf dragen. Ze blijft in het logies of wordt vervoerd. Tijdens wandelingen en activiteiten draag je een dagrugzakje, waarin onder andere een deel van de picknick gaat.

 

Vervoer

Er zijn gezinsreizen waar  het vervoer naar het land van bestemming is inbegrepen in de prijs, er zijn er ook waar dit niet het geval is . Meer daarover vind je op bij de info van de reis.

Je kan via Anders Reizen desgewenst een trein- of vliegtuigticket aankopen. In dat geval wordt een dossierkost van 30 euro aangerekend.

 

Duidelijke prijzen

Je koopt bij ons een compleet reispakket, waarin de meeste kosten zijn begrepen. Slechts wanneer het praktischer is om uit eigen beurs te betalen, worden posten uit de totaalprijs gelicht. Dranken, persoonlijke uitgaven, inkomgelden, fooien en visumkosten zijn, tenzij anders vermeld, nooit inbegrepen. De eerste dag is enkel het avondmaal inbegrepen, de laatste dag enkel het ontbijt (tenzij anders vermeld). 

 

Veiligheid

Als er iets onverwacht en onaangenaam gebeurt op jouw reis, dan staan de begeleider en ons team klaar om jullie probleem op te lossen.

·         Dankzij onze heel goede contacten op al onze bestemmingen, kunnen wij snel, efficiënt en veilig werken. 

·         Via ons noodnummer staan wij 24 uur per dag klaar. 

·         Onze lokale medewerkers kennen de beste dokters en ziekenhuizen in de buurt.

·         We volgen de politieke toestand van al onze bestemmingen nauwgezet op. De veiligheid van onze deelnemers komt altijd op de eerste plaats!