Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Coronavirus update

Veelgestelde vragen over reizen en corona

Individuele reizen

Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je wandelreis. Ons aanbod omvat heel wat bestemmingen binnen Europa, de meeste zonder vliegen. Ons eigen continent is immers een paradijs voor wandelaars. Een immense variatie aan landschappen en culturen, heel wat bestemmingen die vlot over land te bereiken zijn, lekker eten en goed slapen.

Groepsreizen met andere gezinnen

Reizen in groep is voor heel wat bestemmingen weer mogelijk. Enkele weken voor afreis bekijken we de concrete situatie voor elke reis, en beslissen dan of de reis kan doorgaan. Hierbij houden we o.a. rekening met de toestand op de bestemming, maar ook met eventuele praktische problemen die door covid kunnen opduiken. Als je ingeschreven bent op een reis en nog geen bericht van annulatie hebt gekregen, staat die reis voorlopig nog geprogrammeerd in afwachting van de definitieve beslissing.

We blijven bereikbaar op aangepaste uren

Ons kantoor in Diest is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 13 uur. En uiteraard helpen we je graag via e-mail of per telefoon +32 13 66 54 64 (ook maa-vrij 10-13u).