In de canyons van de Spaanse Pyreneeën

In de canyons van de Spaanse Pyreneeën


Voor elke leeftijd een aangepast programma

Zomervakantie? Zeker weten!

Zomervakantie? Zeker weten!


Bij deze reizen zal je vakantie gewoon doorgaan. Mét of zonder andere gezinnen.

Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Coronavirus update

Veelgestelde vragen over reizen en corona

Individuele reizen

Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je wandelreis. Voor 2021 gingen we vooral op zoek naar nieuwe individuele bestemmingen binnen Europa, de meeste zonder vliegen. Ons eigen continent is immers een paradijs voor wandelaars. Een immense variatie aan landschappen en culturen, heel wat bestemmingen die vlot over land te bereiken zijn, lekker eten en goed slapen.

Groepsreizen met andere gezinnen

We hebben een aantal groepsreizen moeten schrappen omdat de veilige uitvoering ervan in corona-tijden heel wat problemen of onzekerheid geeft (*). Maar er zijn ook reizen die al gegarandeerd zijn, of waarvan we hopen dat ze binnenkort kunnen doorgaan. Het betreft alle reizen op onze site waarvoor je momenteel nog kan boeken. Reizen die niet meer boekbaar zijn, zijn ofwel geannuleerd ofwel volgeboekt. Als je ingeschreven bent op een reis en nog geen bericht van annulatie hebt gekregen, staat die reis voorlopig nog geprogrammeerd in afwachting van de definitieve beslissing.
Hoe dan ook hoef je niet te wachten met je vakantie te plannen en te boeken!

(*)  Wat komt erbij kijken om een groepsreis te kunnen laten doorgaan?
De omstandigheden waaronder een groepsreis kan doorgaan, zijn verschillend van deze voor individuele reizen. Wanneer je in groep op reis gaat, speelt de gezondheidstoestand van de (onbekende) medereizigers een belangrijke rol voor je eigen gezondheid, én voor het verloop van de reis. Als iemand op reis ziek valt, is de kans reëel dat heel de groep getest wordt en mogelijk in quarantaine moet (met een gedwongen verlenging van het verblijf en extra kosten als gevolg). Er zijn ook praktische problemen op te lossen; zo laten bepaalde bestemmingen geen vervoer van groepen toe,  zijn er soms hotels gesloten, enz. Daarom vraagt het organiseren van een groepsreis extra aandacht op heel wat vlakken. 

We blijven bereikbaar op aangepaste uren

Ons kantoor in Diest is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 13 uur. En uiteraard helpen we je graag via e-mail of per telefoon +32 13 66 54 64 (ook maa-vrij 10-13u).