5 Resultaten

Beestig Biesbosch

Nederland

De Biesbosch is een avontuurlijk doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water. Behalve vele watervogels is de bever hier al 25 jaar vaste bewoner én boegbeeld van dit Nationaal Park. Buitenspelen is het leukste dat er is, voor kleine én grote kinderen! Een mooier speelterrein dan De Biesbosch kan je je niet voorstellen: het lijkt een beetje op een jungle. Je kan er heerlijk struinen, speuren, klimmen, klauteren en ravotten in verschillende speelbossen.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Nee 10/05/18 - 13/05/18 6 jaar

Kamperen op een eiland in Dalmatië

Kroatië

Op het terrein van een prachtige agriturismo in het binnenland van het eiland Brac ligt een klein kampeerparadijs. Aan de rand van het boerendorp is een stuk van de voormalige boomgaard omgetoverd tot een oase van rust. We staan op ons eigen kampeerveld dat gelegen is naast het kampeerterrein met een kleine speeltuin, een bosje dat is ingericht als lounge en een zwembad op wandelafstand. Vanuit de camping ondernemen we elke dag een leuke activiteit.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja 21/07/18 - 28/07/18 8 jaar
Ja 28/07/18 - 04/08/18 8 jaar
Ja, laatste plaatsen 11/08/18 - 18/08/18 8 jaar

In de bossen van Zuid-Zweden

Zweden

In zuidelijk Zweden ligt te midden van de bossen en weilanden van het Smålandse hoogland een houten, 19de-eeuwse hoeve die smaakvol werd gerenoveerd tot knus vakantiehuis. Liefhebbers van actie en avontuur kunnen hier deelnemen aan een afwisselende familieweek in een puur natuurlijke omgeving. Te land, ter zee en in de lucht leer je Zweden al doende kennen.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 12/08/18 - 18/08/18 5 jaar

Vertrek vanaf:
tot:


Soort reis:
Leeftijd jongste kind: