4 Resultaten

Avontuurlijk Tenerife

Spanje

Tenerife niets voor jou? Think twice. Het is een op en top avontureneiland waar kinderen én ouders een zalige vakantie kunnen beleven. Van oorsprong vulkanisch, krijg je er een indrukwekkend staaltje natuur te zien en zicht op de allerhoogste berg van Spanje: 3718 m. We gaan snorkelen, walvissen en dolfijnen spotten, afdalen met touwen in een kloof, op zoek naar sporen van een piraat... Het avontuur wacht.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Nee 22/02/20 - 29/02/20 8 jaar

Winterpret in het hoge noorden

Zweden

In de regio Jämtland Härjedalen, waar Midden-Zweden noordelijke allures begint te krijgen, ligt het Juvuln-meer. Aan het noordelijkste puntje van het meer, in een overweldigend berglandschap, bieden wij een actieve, goedgevulde week aan. Overdag sneeuwwandelen (waarbij onderweg misschien wel een eland of een kudde rendieren te spotten valt), ijsvissen, langlaufen en lekker ouderwetse sneeuwpret. 's Avonds kampvuur, gezelschapsspelletjes, filmpje en op de uitkijk staan voor het noorderlicht. En wat dacht je van een meet & greet met husky’s?

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Nee 22/02/20 - 29/02/20 6 jaar

Betoverend Marrakech

Marokko

Niet voor niets is Marrakech de "parel die over de Atlas geworpen werd", aldus de legende. En laat die Hoge Atlas nu ook nog eens een knap staaltje natuurpracht zijn. Een uitstapje dus naar de voet van Marokko's hoogste berg, om dan door de grote poort terug te keren naar de Rode Stad. We gaan op ontdekking langs de levendige soeks, de gezellige pleintjes en de prachtige architectuur. En we genieten voor de volle 100% van alle smaken, geuren en kleuren die Marrakech op ons afvuurt. 

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Nee 23/02/20 - 28/02/20 6 jaar

Winterpret in Tirol

Oostenrijk

Zin in een winters tussendoortje in het Oostenrijkse Tirol? Wij gaan op stap in een fabelachtig berglandschap met uitgestrekte weiden en lichte lariksbossen. Onze uitvalsbasis is een gerieflijk 4-sterrenhotel in het vredige dorpje Obsteig, gelegen boven de vallei van de Inn-rivier op het zonnige Mieminger-plateau en beschut door het massief van de ‘Mieminger Kette’. We ontdekken de regio op sneeuwschoenen, langlaufski’s, per koets en we wagen ons aan een te gekke slee-afdaling. Wil je graag gaan pisteskiën of snowboarden? Ook dat kan op de halve keuzedag. Een zalige weekje voor wie er met krokus eventjes tussenuit wil. 

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Nee 23/02/20 - 29/02/20 5 jaar

Vertrek vanaf:
tot:


Soort reis:


Leeftijd jongste kind: