3 Resultaten met vrije plaatsen |

Chronologische lijst

Survivalweekend in de Ardennen Groepsreis

België

In een kamp aan de rand van een bos, langs de oevers van een beekje, laten we het moderne leven even los. We leren (opnieuw) wat de natuur ons te bieden heeft en hoe ze ons helpt om te overleven. Het mooie - en af en toe grappige - aan dit weekend is dat je allemaal samen in een onbekende situatie terecht komt.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Ja 02/08/21 - 04/08/21 7 jaar

In de canyons van de Pyreneeën - kinderen vanaf 12 jaar Groepsreis

Spanje

Plezier, gezellig samenzijn en avontuur in een overweldigende natuur…daar draait het om tijdens deze reis. Missie Formidabel organiseert deze reis in samenwerking met Aventura Entremontes, dé referentie op gebied van canyoning in de Spaanse Pyreneeën. De gediplomeerde gidsen delen hun passie graag met jou tijdens 3 canyoning-dagen. Bovendien weten ze als geen ander wat er daarnaast nog meer te ontdekken valt in deze indrukwekkende regio.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Contacteer ons 07/08/21 - 14/08/21 12 jaar

Glamping in groen Portugal Groepsreis

Portugal

In het noorden van Portugal ligt de groene, licht bergachtige en waterrijke Minho-streek. De Atlantische Oceaan werpt zich met grote golven op uitgestrekte zandstranden en creëert zo een surfersparadijs. Verscholen in de heuvels van het binnenland ligt een bijzondere ‘eco-lodge’. Ze wordt ons basiskamp van waaruit we een waaier van activiteiten ondernemen: kajak, rafting, zeepret en wandelen natuurlijk, in een heuvelachtig landschap en langs dorpjes waar het leven is blijven stilstaan. En we voorzien voldoende vrije tijd om te genieten van het prachtige verblijf met zijn grote zwemvijver.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Contacteer ons 17/08/21 - 26/08/21 8 jaar

Vertrek vanaf:
tot:


Soort reis:


Leeftijd jongste kind: