Bubbelreizen

Bubbelreizen


Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je vakantie.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie, engagement en een ♥ voor onze planeet

Reizen met andere gezinnen

Reizen met andere gezinnen


samen met andere gezinnen en een begeleider op stap

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op het nummer 013 66 54 64.

Missie Formidabel

Dat zijn de gezinsvakanties van Anders Reizen. Samen met andere gezinnen of op eigen houtje.


Vertrek op een duurzame reis met kinderen en ouders, met respect voor de mensen bij wie we te gast zijn en met een hart voor de natuur die we beroeren.

Kies hier jouw Missie Formidabel

 

gezinsreizen

Ben je op zoek naar een originele vakantie? Leuk en gezellig voor het hele gezin? Anders dan de standaard zon-en-zeevakantie? 
Stap dan de wereld van Missie Formidabel binnen!

Jarenlange ervaring met het organiseren van actieve reizen met kinderen en een netwerk van betrouwbare partners en reisbegeleiders vormen de know-how die ons tot de expert in bijzondere vakanties met het gezin maakt.

Welke belevenissen zal je nooit vergeten? Welke paden heb je nog nooit bewandeld? Welke grenzen wil je verleggen? Dat zijn de vragen die we ons stellen bij het creëren van onze familiereizen.


Missie Formidabel biedt jou en je gezin onvergetelijke wandelvakanties aan, in een uniek kader. Vakanties waarbij jouw gezin samen wandelend:

  • nieuwe horizonten verkent
  • van de natuur en cultuur geniet
  • leuke en avontuurlijke activiteiten beleeft
  • de lokale bevolking leert kennen
  • nieuwe vrienden maakt

ACTIEF AANBOD

Sportief aangelegd? Missie Formidabel biedt de meer sportieve vakantiegangers een waaier aan gezinsvriendelijke activiteiten aan. Wat dacht je van mountainbike, kayak, canyoning,… Onze goedgevulde programma’s brengen voor elk wat wils. 

Boek hier jullie reis met Missie Formidabel

 

ALLEEN OF MET ANDEREN

Bij Missie Formidabel ga je mee op een begeleide groepsreis en beleef je de reis samen met andere gezinnen en een ervaren begeleider. Of je gaat voor een kindvriendelijke reis op individuele basis, alleen met jouw gezin. Jij kiest. Wij regelen alles tot in de puntjes.

 

ANDERS SLAPEN

Missie Formidabel kiest bewust voor familiale hotelletjes en voor kleinschalige logies bij lokale mensen. Zijn jullie voorstander van kamperen? Slapen jullie graag in eenvoudige berghutten? Onder de sterren? Ook dat vinden jullie terug in ons aanbod.